Intresset för IF Elfsborgs matchtröja 2020 är rekordstort. Närmare 200 supportrar har än så länge förbokat tröjan och på torsdag 26 mars var planen att börja lämna ut och sälja tröjor i Intersports butik i Knalleland. I samråd med Intersport och Umbro har vi istället valt att förlänga förbokningsperioden och arbetar nu för att hitta ett nytt datum för det planerade eventet där alla supportrar kan hämta sin förbokade matchtröja.

Med tanke den rådande Corona-situationen har vi i samråd valt att skjuta upp torsdagens utlämning hos Intersport i Knalleland. Även om en del hört av sig och velat få tröjan skickad är det fortfarande många människor som väntas hämta ut, prova/byta storlek samtidigt som de sen ska betala sin tröja inne i butiken mellan kl. 17-18. (Knalleland har ny stängningstid)

Planen är att Allsvenskan ska starta först i juni och vi väljer därför att skjuta upp utlämningen för att kunna hitta ett nytt senare datum. Vår ambition är att skapa ett bättre event och dessutom, som utlovat, ha alla spelare och inte bara en del på plats.  För närvarande bedriver herrspelarna egenträning och en del befinner sig då på andra orter i landet.

För de som valt att få tröjan skickad kommer den att skickas samma datum som den nya planerade utlämningen. Vi återkommer med nytt datum och betalningsinfo till Er.

 Nu fortsätter alltså förbokningsperioden. Norrmalm leder för stadsdelar i Borås och Ulricehamn för hela Västergötland. Var med och avgör vilken stadsdel/ort som vinner

Här kan du förboka årets replica och sätta din ort på kartan!