Under parollen, ”Varje medlem räknas – Tillsammans för IF Elfsborg” gick Guliganerna under tisdagen ut och uppmanade Elfsborgare att visa extra stöd genom att bli medlemmar i IF Elfsborg.  Uppmaningen har hörsammats av många Elfsborgare. Under onsdag lunch passerade IF Elfsborg 200 nya och 2150 medlemmar totalt – ett dygn efter kampanjstart. Målet är klart, 2604!

Eric Sjölin, SLO och medlemsansvarig i IF Elfsborg, berättar om tillströmningen av nya medlemmar
– Jag satt med datorn och följde tillströmningen av nya medlemmar under hela eftermiddagen och kvällen igår! Helt fantastiskt att se hur många som tar till sig Guliganernas uppmaning och blir medlemmar nu i ett utsatt läge när IF Elfsborg behöver stöd.  Det märks att IF Elfsborg har många supportrar i hela landet och igår registrerades även en finsk medborgare med hjärtat på rätt ställe. Just nu arbetar jag halvsjuk hemifrån men jag längtar efter att få komma tillbaka till IF Elfsborgs kansli och skicka ut medlemskort till alla nya medlemmar. Så, ge mig mer att göra nu!

Isak Edén, ordförande i Guliganerna, om responsen på kampanjen
– Jag är egentligen inte så förvånad över den fina responsen. Kriser och tuffa situationer har en tendens att locka fram det bästa ur många människor. När det verligen behövs sluter vi oss samman och vill hjälpa till. Elfsborg har många supportrar och flera jag har pratat med säger att de funderat på att bli medlemmar tidigare, men att det aldrig bara blivit av. Nu ger vi alla gula en otroligt bra anledning att ta det där steget och vara med och sätta medlemsrekord när det som mest behövs. Nu fortsätter vi i den här takten och slår 2604!

Idag får många lön – passa på att bli medlem  IF Elfsborg.