För en vecka sedan gick Guliganerna ut med målet att värva minst 650 nya medlemmar till föreningen och slå 2012 års rekordnotering på 2604 st. I skrivande stund, drygt en vecka senare, har IF Elfsborg 2607 medlemmar. Fantastiskt bra jobbat av alla Elfsborgare som sluter upp för föreningen. Nu arbetar vi vidare mot 3000!

Eric Sjölin, SLO och medlemsansvarig i IF Elfsborg, berättar om tillströmningen av nya medlemmar
– I en tid av ovisshet och oro är det fantastiskt att se hur våra supportrar sluter upp kring föreningen. Guliganerna har gjort det stora jobbet där IFE bara förmedlat uppmaningen vidare. Vi arbetar på flera sätt den närmsta tiden där våra supportrar kan vara med och stötta föreningen i det här utsatta läget. Att lyfta medlemskapet är en väldigt bra start som även ger en långsikigt positiv effekt för föreningen. Vi har nu passerat 2604-noteringen ifrån 2012 och det är imponerande att se hur det bara fortsätter att strömma in medlemmar! Vi är otroligt glada och tacksamma att så många blir medlemmar, det är det bara att fortsätta. Nu är nästa mål 3000!

Isak Edén, ordförande i Guliganerna, om responsen på kampanjen
– Jag är egentligen inte så förvånad över den fina responsen. Kriser och tuffa situationer har en tendens att locka fram det bästa ur många människor. När det verkligen behövs sluter vi oss samman och vill hjälpa till. Elfsborg har många supportrar och flera jag har pratat med säger att de funderat på att bli medlemmar tidigare, men att det aldrig bara blivit av. Nu ger vi alla gula en otroligt bra anledning att ta det där steget och vara med och bli medlem när det behövs som mest. Nu har vi tagit ett delmål och med den kraften som finns bland våra supportrar är det bara att fortsätta!

Bli medlem i IF Elfsborg.