Just nu genomgår vårt samhälle en enorm prövning som på ett eller annat sätt drabbar oss alla efter att Corona-pandemin skakat om vår tillvaro. När vi ställs inför utmaningar är gemenskapen det viktigaste vapnet ett samhälle, en stad och en idrottsförening kan bidra med. Nu kan du vara med och skapa något helt unikt.

IF Elfsborg vill under den här svåra perioden vara en samlande kraft i vår region. Det brukar sägas att av alla oviktiga saker i världen är fotbollen den viktigaste. När allt omkring oss vänds upp och ner behöver vi hålla fast i det som är hållbart, det som skapar glädje och framtidstro.

Under den senaste veckan har IF Elfsborg fått över 700 nya medlemmar efter ett fantastiskt supporterinitiativ från Guliganerna. På flera håll har det efterfrågats fler sätt att kunna stötta IF Elfsborg under den här utmanande perioden.

Vi är Borås – inget är mer heligt för oss än att följa IF Elfsborgs öde och att äta tacos på fredagar. Så, vi bestämde oss – varför inte göra det samtidigt?

Minst 8737 soffbiljetter – tillsammans för IF Elfsborg

Fredag 17e april bjuder vi in alla Elfsborgare. Eller ja, ni sitter hemma och vi livesänder två timmar studioprogram under kvällen. Ni fixar er hemmatacos och vi fixar underhållningen. Vi kommer att bjuda in en rad Elfsborgsprofiler, vi går igenom historiska ögonblick, pratar minnen och drömmar i en gemensam längtan efter årets säsong.

8737 är siffran för 2019 års hemmapremiär mot Hammarby – kan vi slå det antalet i soffbiljetter?

Köp soffbiljetter till hela familjen och stöd IF Elfsborg.

Swisha 50 kr per biljett. 
123 06 10 584

Bankgiro: 413-3708 Skriv att det avser soffbiljetter

QR-Kod (Länk)

Dela din bild i sociala medier
Bild: sociala medier (Länk)