Under de senaste veckorna har IF Elfsborg mötts av ett enormt engagemang. Spelare, ledare och anställda valde tidigt att gå ner i lön för föreningens bästa och genom Guliganernas kampanj har än så länge över 850 nya medlemmar anslutit till föreningen. Nu kommer ännu ett initiativ, den här gången ifrån elva tidigare Elfsborgsspelare som numera håller till i ligor utomlands.

Såhär säger spelarna.

– Vi vet att många har det tufft nu under Corona-pandemin och IF Elfsborg är en klubb som ligger oss alla varmt om hjärtat. Vi gamla spelare har kontakt med varandra via nätet och kände efter lite diskussion att vi ville göra något för att bidra. Vi har därför gemensamt bestämt att vi går in och köper ett antal soffbiljetter. Dels för att ge ett bidrag men framförallt för att alla Elfsborgare och Boråsare att det är nu vi som bryr oss om Elfsborg behövs. När många går in och blir medlemmar eller köper soffbiljetter ger det Elfsborg viktig hjälp i dagsläget.

Stefan Andreasson, klubbchef i IF Elfsborg kommenterar spelarnas initiativ.

– För Elfsborg är det viktigt att ha en bra relation med våra gamla spelare. Det började att vi tog kontakt för att höra hur alla har det ute i Europa under den nuvarande situationen.  Jag blir glad och stolt när så många Elfsborgsprofiler går ihop och vill bidra till föreningen. Nu fortsätter vi att arbeta mot målet 8 737 sålda soffbiljetter till den 17e april.

Spelarna som är en del av initiativet är:

Oscar Hiljemark, Niklas Hult, Viktor Claesson, Marcus Rohdén, Sebastian Holmén, Arber Zeneli, Ibrahim Dresevic, Joakim Nilsson, Issam Jebali, Simon Hedlund och Adam Lundqvist.

Köp soffbiljetter till hela familjen och stöd IF Elfsborg.

Swisha 50 kr per biljett. 
123 06 10 584

Bankgiro: 413-3708
Skriv att det avser soffbiljetter

View this post on Instagram

Läs mer på Elfsborg.se

A post shared by IF Elfsborg (@ifelfsborg) on