Natten till söndagen den 5 april nåddes vi av beskedet att vår kollega och vän Sten-Åke Åhman, 72, somnat in i sitt hem.  Ett stort hjärta som alltid fanns behjälplig när någon behövde hjälp har helt plötslig lämnat oss. Kanslipersonal, spelare och ledare känner stor sorg och saknad och våra tankar går till de närmast anhöriga.

Sten-Åke startade sitt Elfsborgsengagemang i trettioårsåldern. Han var mångårig ungdomsledare och otroligt omtyckt, framförallt för sitt sätt att se samtliga ungdomar och hjälpa de som behövde stöttning. Flera gånger såg vi honom skjutsa ungdomar hem efter träning och match och på egen bekostnad, köpa fotbollsskor till ungdomar som av en eller annan anledning inte hade den möjligheten. Sten-Åke var en hjälpsam och omtänksam ledare och mycket omtyckt.

I början av 2000 talet blev Sten-Åke anställd på föreningens kansli som bland annat transportansvarig. Hans stora hjärta för föreningen och hans sätt att hjälpa alla i föreningen lämnade ingen oberörd – Åhman fanns där för alla.

Sten-Åke Åhman tillhörde den skara av Elfsborgare, där föreningen inte var en bisyssla, IF Elfsborg var hans liv och intresse. Först såg han till att Familjen hade det bra, därefter var det Elfsborg för hela slanten.

Sten-Åke Åhmans bortgång har drabbat föreningen chockartat. Ett stort hjärta som alltid fanns behjälplig när någon behövde hjälp har helt plötslig lämnat oss. Kanslipersonal, spelare och ledare känner stor sorg och saknad.

Våra tankar, och vårt deltagande i sorgen går till Birgitta Åhman, Joakim och Anna Åhman med familjer. Tack för att ni delade med er av Sten-Åke.

Vila i frid
/IF Elfsborg