Under de senaste veckorna har över 1100 nya medlemmar strömmat in till IF Elfsborg och aktuell siffra är 3056! En majoritet självklart ifrån Sjuhärad, men det märks att det finns många Elfsborgare runt om i hela landet och även utomlands. Listan fylls på med nya länder där det bor medlemmar!  

Eric Sjölin, medlemsansvarig och SLO, kommenterar medlemsutvecklingen
– Det finns en enorm styrka bland våra supportrar att vilja bidra i en tuff och oviss tid. Vi har nu fått över nya 1100 medlemmar och därmed passerat 3000-milstolpen. Gensvaret på de här kampanjen är jättebra och nu fortsätter vi!  Det stora jobbet görs ute i supporterled med uppdateringar i sociala medier och när familjemedlemmar, kollegor och vänner värvas.

Just nu har vi fått in medlemmar bosatta i Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Italien, Ungern, Frankrike, Storbritannien, Portugal, Spanien, Malta, Thailand, Kina och det fortsätter att fylla på.

– Vi är otroligt tacksamma för alla som vill bidra och påminner om att det endast kostar 100 kr att lägga till en extra familjmedlem där det redan bor en fullbetalande medlem. Vill man ha hjälp att lägga upp ett sådant familjemedlemskap är det bara att maila medlem@elfsborg.se

Läs Guliganernas upprop ”Varje medlem räknas – tillsammans för IF Elfsborg” i sin helhet. 

Bli medlem idag