Just nu växer IF Elfsborg som aldrig förr på medlemssidan, i skrivande stund är vi 3120 medlemmar. Simon Filipsson ifrån Herrljunga blev medlem nummer 3000 och kammade hem en signerad matchtröja. Elfsborg.se ringde upp och hörde hur tankarna gick när Simon tog steget och åter blev medlem i föreningen. 

Hej Simon, hur står det till? 
– Jo, det är bara fint. Det blev ännu bättre nu när jag fick veta att jag vunnit en signerad matchtröja!

Hur kom det sig att du bestämde dig och blev medlem? 
– Jag var medlem för några år sedan, men sedan blev det bara inte av att jag löste medlemskap. Nu kändes det självklart att ta steget och hjälpa föreningen i mitt hjärta när det är tufft. Otroligt kul att se hur många medlemmar som anslutit de senaste veckorna. Nu hoppas jag bara att matcherna kommer igång igen, det känns som att vi har något riktigt bra på gång!

Vad är din bakgrund som Elfsborgare?
– Som född och uppvuxen i Annelundstrakten har pappa tagit med mig på matcher sedan jag var liten. Nu går jag på matcherna i lite olika konstellationer och på olika läktarsektioner, men kanske oftast ståplats ändå.

Tack till Simon och alla er andra som är medlemmar i IF Elfsborg. Vi är på god väg att passera 3200 medlemmar. Bli medlem du med!