Just nu pågår ett arbete för att stärka IF Elfsborg under Coronapandemin. På tradera ligger flera Elfsborgsprylar ute, bland annat kan du som Elfsborgare buda hem flera olika äkta matchtröjor. 

Eric Sjölin är SLO i IF Elfsborg och den ifrån IFEs sida som bidrar till supporterauktionerna
– Vi har kört auktionerna på unika Elfsborgsprylar under flera år för att dra in pengar till olika välgörande Elfsborgsändamål. Många supportrar tycker att det är kul att kunna buda hem till exempel en använd matchtröja ifrån en speciell spelare. Just nu går alla pengar vi drar in oavkortat till IF Elfsborgs verksamhet. Auktionerna en del av kampanjen där vi säljer soffbiljetter och samtidigt uppmanar Guliganerna alla Elfsborgare att bli medlemmar i föreninngen. Vi är otroligt tacksamma för allt stöd under denna ovissa tid.

Hur gör man för att buda på auktionerna?
 – Alla auktioner som körs just nu är via tradera. Det enda du behöver är ett inlogg på den populära auktionssidan på nätet. Kolla mer via den här länken.