IF Elfsborg fortsätter att växa under en oviss och utmanande period för föreningen! I skrivande stund har IF Elfsborg 3176 medlemmar och är  på väg att passera ännu ett hundratal. Vi vet att många Elfsborgare funderar på att ta steget, bli medlem idag och du har möjlighet att kamma hem en signerad matchtröja!

Eric Sjölin, medlemsansvarig och SLO, kommenterar medlemsutvecklingen
– Det finns en enorm styrka bland våra supportrar att vilja bidra i en tuff och oviss tid. Vi har nu fått över 1200 nya medlemmar sedan kampanjstart och passerar inom kort 3200 . Alla medlemmar som kommer in i dagsläget är otroligt viktiga, det ger såväl ett ekonomiskt stöd som att det är viktigt symboliskt. Det stora jobbet görs ute i supporterled med uppdateringar i sociala medier och när familjemedlemmar, kollegor och vänner värvas.

– Vi är otroligt tacksamma för alla som vill bidra och påminner om att det endast kostar 100 kr att lägga till en extra familjmedlem där det redan bor en fullbetalande medlem. Vill man ha hjälp att lägga upp ett sådant familjemedlemskap är det bara att maila medlem@elfsborg.se

Läs Guliganernas upprop ”Varje medlem räknas – tillsammans för IF Elfsborg” i sin helhet. 

Bli medlem idag