Förra fredagen arrangerade IF Elfsborg digital tacokväll där temat i studion var fokus på avancemanget till allsvenskan 1996. Närmare 4000 soffbiljetter såldes och många fotbollstörstande Elfsborgare satt bänkade för två timmars studioprogram. Nu är det klart att det blir en fortsättning med ett nytt matigt studioprogram, denna gång fredag den 1 maj.

Likt det förra studioprogrammet  leder Johannes Sandberg och Stefan Andreasson programmet ifrån soffgruppen på Borås Arena. Du får ta del av samtal och tillbakablickar med profiler både på plats i studion och via videolänk. Hur ser nuläget ut för herr- och damtruppen i föreningen? Hur sysselsätter sig IFEs supportrar under det ofrivilliga uppehållet?

Cupguldet 2001
Ifrån avancemanget till allsvenskan 1996 i det förra programmet har vi nu rört oss till cupfinalen 2001. Den 25 maj på Stadsparksvallen i Jönköping tog IF Elfsborg den första titeln på 40 år efter en dramatisk final som slutade 10-9 efter straffar mot AIK. Vi pratar gamla minnen med Andreas Klarström, Joakim Alexandersson och Johan Sjöberg i studion.

Fredag 1 maj 17.30-20.00 sänds studioprogrammet på IF Elfsborgs youtubekanal! Du kan även se programmet i efterhand.

Målsättningen är 8 737 sålda soffbiljetter!
Under våren vill vi slå förra årets premiärsiffra mot Hammarby i sålda soffbiljetter. Vi har i detta nu närmare 4000 sålda soffbiljetter. Fortsätt att ge IF Elfsborg ett viktigt stöd under Coronapandemin och köp soffbiljetter till hela familjen.

Swisha 50 kr per biljett. 
123 06 10 584

Bankgiro: 413-3708 Skriv att det avser soffbiljetter