Förra fredagen arrangerade IF Elfsborg digital tacokväll där temat i studion var fokus på avancemanget till allsvenskan 1996. Närmare 4000 soffbiljetter såldes och många fotbollstörstande Elfsborgare satt bänkade för två timmars studioprogram. Idag, fredagen den 1 maj kl.17:30 sänder vi ett nytt fullspäckat studioprogram med trevliga intervjuer och gäster. 

Likt det förra studioprogrammet  leder Johannes Sandberg och Stefan Andreasson programmet ifrån soffgruppen på Borås Arena. Du får ta del av samtal och tillbakablickar med profiler både på plats i studion och via videolänk. Hur ser nuläget ut för herr- och damtruppen i föreningen? Hur sysselsätter sig IFEs supportrar under det ofrivilliga uppehållet? Vi lyssnar också till musik av artisten och elfsborgaren Adam Englund, pratar med utlandsproffset Sebastian Holmén och självklart hör vi hur Anders Svensson laddar upp inför fredagens Let´s Dance.

Fredag 1 maj 17.30-20.00 sänds studioprogrammet på IF Elfsborgs youtubekanal! Du kan även se programmet i efterhand.
SE PROGRAMMET HÄR

Länk till IF Elfsborgs auktioner på tradera. 

Målsättningen är 8 737 sålda soffbiljetter!
Under våren vill vi slå förra årets premiärsiffra mot Hammarby i sålda soffbiljetter. Vi har i detta nu närmare 4000 sålda soffbiljetter. Fortsätt att ge IF Elfsborg ett viktigt stöd under Coronapandemin och köp soffbiljetter till hela familjen.

Swisha 50 kr per biljett. 
123 06 10 584

Bankgiro: 413-3708 Skriv att det avser soffbiljetter