I två tidigare studioprogram har du som Elfsborgare fått en tillbakablick till avancemanget till allsvenskan 1996 och cupguldet 2001. I kommande ”fredagskväll med Elfsborg” tar vi med dig tillbaka till SM-guldet 2006. Genom profiler i studion, filmklipp och intervjuer återskapar vi den fantastiska känslan när 45 års väntan efter ett nytt SM-guld fick hela Borås att brisera i lyckorus. Köp dina stödbiljetter och ge IF Elfsborg ett värdefullt stöd.

5 november 2006 är ett datum för alltid inskrivet i de flesta Elfsborgares minnesbank över oförglömliga händelser. En kamp mot AIK om Lennart Johanssons pokal med minsta möjliga poängmarginal. IF Elfsborg mot Djurgårdens IF på ett Borås Arena, utsålt sedan flera veckor innan matchen. Det var ett tifo som täckte samtliga fyra hemmaläktare i en sällan skådad guldkuliss när spelarna vandrade in den där gråmulna söndagen. Allt var upplagt för att skriva historia. Och som vi gjorde det!

Fredag 15e maj klockan 17.30 startar sändningen på IF Elfsborgs youtube-kanal. I studion gästar Stefan Ishizaki, Martin Andersson och Emir Bajrami. Vi uppdaterar kring status i föreningen, fortsätter med våra populära auktioner och bjuder på intervjuer med fler Elfsborgsprofiler. Kan du inte se programmet direkt kommer det att ligga uppe även senare på vår youtube-kanal Elfsborg play.

Fortsätt att ge IF Elfsborg ett viktigt stöd under Coronapandemin och köp stödbiljetter till hela familjen. Just nu har  4500 stödbiljetter köpts och därmed är vi över halvvägs till målsättningen 8737. Hela IF Elfsborg vill tacka för våra supportrars oerhörda engagemang och alla bidrag som kommer in.

Målsättningen är 8 737 sålda soffbiljetter!
Under våren vill vi slå förra årets premiärsiffra mot Hammarby i sålda soffbiljetter – så fortsätt sprida budskapet och köp dina soffbiljetter – Vi Tillsammans!

Swisha 50 kr per biljett. 
123 06 10 584

Bankgiro: 413-3708 Skriv att det avser soffbiljetter

Du kan följa våra tradera-auktioner här.