Närmare 220 Elfsborgare har redan förbokat årets replica för att ta reda på vilken ort i Västergötland och vilken stadsdel i Borås som är mest gul. Nu är det äntligen dags för säljstart med förtur för alla som har förbokat tröjan. Från onsdag den 20e maj är du välkommen till Intersports butik i Knalleland – men vi löser även hemkörning för dig som behöver!

Utlämningen av årets replica inleds onsdag 20e maj mellan 12.00-18.00 hos Intersports butik i Knalleland. När du hämtar ut din tröja får du replican i en snygg förpackning med en personlig skriven hälsning av en spelare. Du har två veckor på dig att hämta ut din förbokade tröja!

Vill du att någon av våra spelare kör hem matchtröjan till dig?
För alla äldre supportrar, om du tillhör en riskgrupp och därmed inte har möjlighet att hämta ut din tröja i butik. Kontakta eric.sjolin@elfsborg.se och meddela om du önskar att få matchtröjan hemkörd av en spelare under onsdag eftermiddag den 20e. (detta gäller endast inom Borås Stad). Vi har även möjlighet att skicka tröjan via posten mot en fraktkostnad, kontakta då samma mailadress.

Ordinarie försäljning av matchtröjan via butik och webbshop inleds efter den 20e maj.  För dig som har en voucher efter köp av seriebiljett 2020 har vi flyttat fram sista möjlighet att använda den till 1 augusti. Kartan är uppdaterad med alla som har förbokat årets matchtröja och valt att sätta ut ”sitt lejon”. Scrolla och flytta markeringen på kartan så att du ser alla orter i Västergötland. Notera att vi har satt ut markeringen på slumpvis vald gata på varje område.
Norrmalm leder för stadsdelar i Borås och Ulricehamn för hela Västergötland.

Var med och avgör vilken stadsdel/ort som vinner. Här kan du förboka årets replica och sätta din ort på kartan!