I två tidigare studioprogram har alla Elfsborgare fått återuppleva avancemanget till allsvenskan 1996 och cupguldet 2001. Idag, fredagen den 15 maj kl.17:30 sänder vi ett nytt fullspäckat studioprogram med trevliga intervjuer och gäster där fokus ligger på SM-guldet 2006. Stilla fotbollsabstinensen genom att köpa dina stödbiljetter, minns tillbaka och återupplev guldfirandet. 

SE PROGRAMMET HÄR!

Programmet sänds även på vår Facebook-sida. 

Likt de förra studioprogrammet leder Johannes Sandberg och Stefan Andreasson programmet ifrån soffgruppen på Borås Arena. Du får ta del av samtal och tillbakablickar med profiler. Stefan Ishizaki, Martin Andersson och Emir Bajrami gästar i studion och du får till exempel veta vad den gamla guldhjälten Jari Ilola gör nu för tiden. Vi ringer upp Marcus Rohdén för att gratulera på födelsedagen och frågar om hur gammal han är, egentligen. Du får dessutom träffa Arber Zeneli som är hemma och tränar med IF Elfsborg.

Självklart avslutar vi programmet med att ringa upp Anders Svensson och hör om hans chanser inför kvällens lets dance.

Fredag 15 maj 17.30-20.00 sänds studioprogrammet på IF Elfsborgs youtubekanal! Du kan även se programmet i efterhand.
SE PROGRAMMET HÄR!

Länk till IF Elfsborgs auktioner på tradera.

Målsättningen är 8 737 sålda soffbiljetter!
Under våren vill vi slå förra årets premiärsiffra mot Hammarby i sålda soffbiljetter. Vi har i detta nu 4650 sålda stödbiljetter. Fortsätt att ge IF Elfsborg ett viktigt stöd under Coronapandemin och köp stödbiljetter till hela familjen.

Swisha 50 kr per biljett.
123 06 10 584

Bankgiro: 413-3708 Skriv att det avser soffbiljetter