I tre tidigare studioprogram har du som Elfsborgare fått en tillbakablick till det allsvenska avancemanget 1996, cupguldet 2001 och SM-guldet 2006. I kommande studioprogram är det dags att runda av den historiska återblicken med en summering av åren 2007-2015 med nio raka år i Europa. Genom profiler i studion, filmklipp och intervjuer  går vi igenom åren med europaspel och matcher som de mot Valencia, Debrecen, Braga, Lazio, Napoli och Celtic. Köp dina stödbiljetter och ge IF Elfsborg ett värdefullt stöd.

Efter SM-guldet 2006 skulle IF Elfsborg kvala till Champions League, efter seger mot Linfield och Debrecen ställdes IF Elfsborg mot världslaget Valencia och hela Sveriges blickar vändes mot Borås. Även om det blev förlust mot det spanska storlaget fick hela föreningen värdefull erfarenhet som ledde till gruppspel i UEFA-cupen samma år. 2007 blev sedan starten på nio år i Europa med fler resmål, stormatcher och oförglömliga minnen.

Fredag 29e maj klockan 17.30 startar sändningen på IF Elfsborgs youtube-kanal. I studion gästar Daniel Mobaeck, Jon Jönsson och Johan Karlsson. Vi uppdaterar kring status i föreningen, fortsätter med våra populära auktioner och bjuder på intervjuer med fler Elfsborgsprofiler. Kan du inte se programmet direkt kommer det att ligga uppe även senare på vår youtube-kanal Elfsborg play.

Fortsätt att ge IF Elfsborg ett viktigt stöd under Coronapandemin och köp stödbiljetter till hela familjen. Just nu har 5300 stödbiljetter köpts och därmed arbetar vi vidare mot målsättningen 8737. Hela IF Elfsborg vill tacka för våra supportrars oerhörda engagemang och alla bidrag som kommer in.

Målsättningen är 8 737 sålda soffbiljetter!
Under våren vill vi slå förra årets premiärsiffra mot Hammarby i sålda soffbiljetter – så fortsätt sprida budskapet och köp dina soffbiljetter – Vi Tillsammans!

Swisha 50 kr per biljett.
123 06 10 584

Bankgiro: 413-3708 Skriv att det avser soffbiljetter