Nio år på raken i europa ifrån Linfield till Odd! Många Elfsborgare har fantastiska minnen ifrån de matcher som spelades mot motstånd som Valencia, Braga, Lazio, Napoli och Celtic. I veckans ”fredagskväll med Elfsborg” blir det ett profiltätt program där Daniel Mobaeck, Jon Jönsson och Johan Karlsson gästar i studion. Du får en uppdatering om nuläget i IF Elfsborg och dessutom ringer vi upp fler Elfsborgsprofiler. Swisha ditt stöd till IF Elfsborg genom stödbiljetter!

HÄR SER DU KVÄLLENS PROGRAM
Men du kan självklart se det när som helst i efterhand.

Som vanligt leder Johannes Sandberg och Stefan Andreasson programmet ifrån soffgruppen på Borås Arena. Du får en uppdatering om läget i föreningen och vad som är på gång innan vi djupdyker i temat för kvällen,  Elfsborgs nio år på raken i Europa! Guliganernas före detta ordförande och supporterprofilen Anders Hultin gästar med sin samling av pins som visar kartan över de platser i Europa där IF Elfsborg spelat. Du får höra hur Europamatcherna upplevs ur en supporters perspektiv om man till exempel väljer att åka 36 timmars enkel resa till en bortmatch.

Jon Jönsson, Johan Karlsson och Daniel Mobaeck i soffgruppen minns tillbaka till speciella händelser under sin tid i föreningen. Vilken spelare kunde inte låta bli att gapskratta när resten av truppen var livrädda under en turbulent flygresa? Hur upplevde Johan Karlsson att bli stretchad av Ronaldinho under Brasiliens träning? Och, hur kommer det sig att Mobaeck kallades för ”Elfsborgs Javier Zanetti”? Det och mycket mer får du svar på under kvällen.

Dessutom får du träffa:

– Oscar Hiljemark, utlandsproffset i Moskva ger en uppdatering om nuläget innan han berättar om sina minnen ifrån IF Elfsborgs europaspel 2011 och guldåret 2012.
– Peter Wettegren, assisterande i svenska landslaget, var med på hela Europa-resan i IF Elfsborg. Hör Peters ord om resan ifrån Ryavallen till Borås Arena och vidare ut i Europa där han var med under samtliga nio år.
– James Keene är en av de spelare som förekommer mest frekevent i målprotokollet för Elfsborg i Europa. I programmet får du höra om hur det är att täcka uppspel med ansiktet och vad som hände den där omvälvande kvällen när han blev matchhjälte mot Braga 2009.

17.30 på IF Elfsborgs youtube-kanal sänds programmet. Men du kan självklart se det när som helst i efterhand.
SE KVÄLLENS PROGRAM HÄR

Fortsätt att ge IF Elfsborg ett viktigt stöd under Coronapandemin och köp stödbiljetter till hela familjen. Just nu har 5300 stödbiljetter köpts och därmed arbetar vi vidare mot målsättningen 8737. Hela IF Elfsborg vill tacka för våra supportrars oerhörda engagemang och alla bidrag som kommer in.

Målsättningen är 8 737 sålda soffbiljetter!
Under våren vill vi slå förra årets premiärsiffra mot Hammarby i sålda soffbiljetter – så fortsätt sprida budskapet och köp dina soffbiljetter – Vi Tillsammans!

Swisha 50 kr per biljett.
123 06 10 584

Bankgiro: 413-3708 Skriv att det avser soffbiljetter

Kolla in IF Elfsborgs auktioner på tradera.