Spelarna delar ut fika till äldre i riskgruppen.

Publicerad: 2020-06-04 14:56, Uppdaterad 2020-06-04 15:17

Under onsdagen åkte IF Elfsborg tillsammans med en av våra huvudpartners RO-Gruppen ut i Borås för att besöka och dela ut fika till våra äldre supportrar i riskgruppen, nämligen de som är med i vårat Gå Fotbollslag. Ett mycket uppskattat besök från alla involverade när man tillsammans fick prata fotboll ute i solskenet.

Under onsdagsförmiddagen var Alexander Bernhardsson, Samuel Holmén, Rami Kaib och Sivert Heltne Nilsen i rullning ut i Borås för att dela ut fika till äldre supportrar i riskgruppen, ett besök som de kände sig glada över att kunna få delta i.
Det var väldigt trevligt att få träffa dem. Känns roligt att man iallafall på något sätt kan bidra och kunna hjälpa dem som inte kan gå ut och köpa vissa saker, som en god fika till exempel. Därför var det väldigt roligt att vi åkte ut och gjorde detta för dem, berättar mittfältaren Alexander Bernhardsson.

Vi vill även passa på att tacka Curamus och caféet på träffpunkt Simonsland som bistod med fikat som vi kunde dela ut. 

 

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer