Under måndagen hade IF Elfsborg tillsammans AB Bostäder en introduktionsdag för sommarens feriearbetare.

Varje sommar tar IF Elfsborg emot 15-20 feriearbetare som arbetar med vår sommarfotbollsskola. I år har vi utökat med ytterligare 50 ferieungdomar. Feriearbetarna kommer att hålla till på flera olika områden runt om i Borås för att anordna aktiviteter för barn och ungdomar. Under måndagen startades arbetet igång. Dagen inleddes med olika team-övningar och utbildning i IF Elfsborgs värdegrundsarbete.

-Med hjälp av vår samarbetspartner AB Bostäders stora engagemang kan vi genomföra det här arbetet på ett bra sätt. Vi ser dels värdet i att våra ungdomar får ett sommarjobb samtidigt som vi ser till att barn och ungdomar i Boråsområdet får ett bra sommarlov fyllt av aktiviteter. Detta är en del i vårt samhällsarbete och i föreningens samhälleliga ansvar. Vi ser framemot ett lyckat samarbete i sommar, säger Elfsborgs Vedad Aganovic.

IF Elfsborg är tacksamma över att flera aktörer öppnat upp sina dörrar för att vi ska kunna genomföra det här på ett bra sätt. Några av dem är: Hässlehuset, Mötesplats Hulta, Ekarängskolan, Korsskyrkan, Norrbyhuset.