Söndag 28 juni spelar IF Elfsborgs damlag den första historiska seriematchen på bortaplan mot Kronängs IF. I genrepet under tisdagen mötte man ett ungt IFK Göteborgslag på Borås Arena, en match som slutade 9-3 i gulsvart favör.

På grund av stundande seriepremiär (på onsdagen) mönstrade IFK Göteborg ett ungdomslag med en majoritet F14 spelare. IF Elfsborg passade på att använda genrepet för att rotera och lät samtliga tillgängliga spelare i truppen spela under matchens gång.

IF Elfsborgs målskyttar: Linda Westberg Carlsson, Leann Nyström, Sara Jardving, Cornelia Andersson, Ebba Johansson (2 st), Gabriella Uddh (2st), Olivia Gurtata.

IF Elfsborgs damlag gör under 2020 debut i division fyra södra dam. Premiären mot Kronängs IF spelas söndag 28 juni kl. 15.00. Mer info kommer kring hur du kan följa söndagens match.