Vi laddar upp inför torsdagens semifinal i Svenska Cupen med Matchsnack Live. Från innerplan på Borås Arena sänder vi uppsnack med intervjuer och gäster inför kvällens match. Sändningen ser du via vår Facebook-kanal med start kl. 16:45.

I programmet får du ta del av:
Jimmy Thelins tankar om succén i årets Allsvenska, obesegrade Elfsborg och hur han ser på cupsemin och mötet med IFK Göteborg, det andra Västderbyt på mindre än  en månad. Vi släpper också laguppställningen, lyssnar till spelarintervjuer och tar del av Elfsborgaren och Fotbollspoddaren David Ahlgrands funderingar kring stormötet.

Liveprogrammet ser du här (Vi återkommer med länk):

Fortsätt att stöd föreningen. Vi är oerhört tacksamma över alla bidrag under den här perioden. Det enklaste sättet att bidra är genom att köpa så kallade stödbiljetter för 50 kr (eller valfri summa). Stödbiljetter är en gåva till föreningen, men bland alla som är med och stöttar i samband med torsdagens semifinal, och de som gissar rätt på vilken matchminut det första målet i matchen görs i har chans att vinna Elfsborgsprylar. För att vara med och tävla, skriv i meddelandefältet i Swishfunktionen, vilken matchminut du tror första målet görs i. Vinnarna presenteras på fredag. Har du köpt fler biljetter, desto större vinstchans. 

VINSTER
1. Signerad replica, 
årets matchtröja med samtliga herrspelares autografer.
2. Matchbiljetter, två valfria matchbiljetter till den första matchen när vi får ta emot publik på Borås Arena.
3. Signerad replicaboll, samtliga herrspelares autografer.

Varje fiktiv stödbiljett kostar 50 kr. Du kan swisha valfritt belopp till nummer: 1230610584

Bankgiro: 413-3708 Skriv att det avser stödbiljetter