Det vankas Cupsemifinal för IF Elfsborg mot IFK Göteborg på Borås Arena, torsdag kl 17:45. Ta del av truppen inför stormötet här. Imorgon laddar vi upp inför Västderbyt med Matchsnack Live. Från innerplan på Borås Arena sänder vi uppsnack med intervjuer och gäster inför kvällens match. Sändningen ser du via vår Facebook-kanal med start kl. 16:45.

Semifinal Svenska Cupen
IF Elfsborg – IFK Göteborg
Torsdag 9  juli – 17:45 | Borås Arena
Matchen sänds på CMore

TRUPPEN
Tim Rönning, Mathias Dyngeland
Johan Larsson, Gustav Henriksson, Leo Väisänen, Joseph Okumu, Simon Strand, Frederik Holst, Robert Gojani, Sivert Heltne Nilsen, Samuel Holmén, Simon Olsson, Deniz Hümmet, Alexander Bernhardsson, Rasmus Alm, Jesper Karlsson, Jacob Ondrejka, Marokhy Ndione, Per Frick.

Frånvaro (skada/rehab/sjukdom):
Rami Kaib (Fot).

Se dagens träning inför Västderbyt!