IF Elfsborg har en bra start i årets allsvenska och är obesegrade. På söndag väntar nästa hemmamatch, mot Djurgårdens IF. Ditt stöd hemifrån betyder mycket för IF Elfsborg! Swisha minst en stödbiljett och du tävlar om två signerade matchtröjor.  

IF Elfsborg är otroligt tacksamma för det stöd alla supportrar visat under den här tuffa perioden när föreningen tvingas till matcher utan publik. Det enklaste sättet att bidra är genom att köpa så kallade stödbiljetter för 50 kr (eller valfri summa). I samband med matchen mot IFK Göteborg i Svenska Cupen bidrog ni supportrar med 1130 stödbiljetter.

Stödbiljetter är en gåva till föreningen, men bland alla som är med och stöttar i samband med söndagens match och gissar rätt på vilken matchminut det första målet i matchen görs i har chans att vinna priser. För att vara med och tävla, skriv i meddelandefältet i swishfunktionen, vilken matchminut du tror första målet görs i. Vinnarna presenteras på måndag. Har du köpt fler biljetter, desto större vinstchans. 

VINSTER
1. Signerad matchtröja 2019, Sivert Heltne Nilsen
2. Signerad matchtröja 2019, Samuel Holmén
3.Signerad replicaboll

Varje fiktiv stödbiljett kostar 50 kr. Du kan swisha valfritt belopp till nummer: 1230610584

Bankgiro: 413-3708 Skriv att det avser stödbiljetter