Gå-fotbollsgänget är igång igen

Publicerad: 2020-09-10 16:02, Uppdaterad 2020-09-10 16:13

Trots något annorlunda tider är vårt Gå-fotbollsgäng nu i full aktivitet efter ett längre uppehåll. Varje torsdag sedan i mitten av Augusti anordnar man träning i Walking Football om än i år med något annorlunda regler, med anledning av rådande pandemi. En av reglerna handlar såklart om avstånd. Birgitta Snygg berättar mer:

–Det är en fantastisk möjlighet att få träffas och ha kul tillsammans, även fast vi efter samtal med läkare Mathilda Lundblad, ändrat något i upplägget. Vi är till exempel endast fem spelare i vardera lag då avstånd måste hållas, men vi tycker att det går jättebra, säger Birgitta.

Gå-fotbollsgänget har, med anledning av pandemin, inte haft igång sina träningar sedan i mitten av mars månad. Men i Augusti drog man igång igen och det märks att längtan varit stor efter fotbollen. –Det är underbart att vara igång igen, det hoppas jag märks, säger Birgitta.

Bildspel i artikeln

IF Elfsborgs satsning på Gå Fotboll för äldre är en del av föreningens verksamhetsområde Vi Tillsammans. Läs mer om IF Elfsborg arbete i samhället via den här länken. 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer