300 personer kommer att tillåtas i publik från och med den 1 november. Det meddelade Regeringen på en presskonferens under torsdagen. För att vi ska kunna ta emot 300 åskådare krävs social distansering mellan åskådarna. Endast sittande publik är tillåtet. Här följer information om vad som gäller våra tre avslutande Allsvenska hemmamatcher som berörs av beslutet.

IF Elfsborg kommer att fördela tillgängliga biljetter lika mellan seriebiljettsinnehavare och partners.
Privata seriebiljetter kommer att fördelas via lottning. IF Elfsborgs partners tilldelas en andel biljetter och kommer att kontaktas v.44.

Måndag kl. 12:00 v.44 kommer alla seriebiljettsinnehavare att kontakts via e-post där du har valmöjligheten att tacka nej och inte vara med i urvalet vid lottningen. Om du sedan tilldelas en biljett vid utlottningen får du besked av oss via den e-postadress du registrerat hos oss. Där får du din matchbiljett och instruktioner om hur du tar dig in till arenan och hur du placerar dig på läktaren.

För att så många seriebiljettsinnehavare som möjligt ska få kunna se en Allsvensk match i år kommer de som tilldelas en biljett till en match bli borttagen från urvalet till nästa match.

Vid frågor, vänligen kontakta [email protected]