Måndag 26 okt Kl. 12.00 skickades det via e-post ut information till dig som seriebiljettsinnehavare. Har du inte fått e-postbrevet kan du läsa informationen här nedan. 

Den här informationen har skickats ut till alla seriebiljettsinnehavare (till den e-postadress du angivit). 

Med anledning av regeringens besked om att höja publiktaket till 300 personer från och med den 1 november kommer vi nu att kunna välkomna flera av er tillbaka till Borås Arena för att se livefotboll igen. För att vi ska kunna ta emot 300 åskådare krävs social distansering mellan åskådarna och endast sittande publik är tillåtet. De 300 biljetter som vi nu har tillgång till per hemmamatch kommer att fördelas lika mellan seriebiljettsinnehavare och partners. (Partners kontaktas separat)

Som vi informerade om i fredags (23 okt) kommer privata seriebiljetter att fördelas via lottning. Oavsett om du väljer att vara med i utlottningen om en matchbiljett eller inte vill vi att du fyller uppgifterna i formuläret som du hittar i länken nedan. Kontrollera samtidigt att kontaktuppgifterna till dig stämmer, om inte, ändra gärna din information i formuläret. Har du fyllt i formuläret och tackat ja att vara med i utlottningen – gäller det samtliga hemmamatcher.

Den första lottningen till matchen mot Norrköping gjordes under tisdagen (27 okt). Om du sedan tilldelas en biljett vid utlottningen får du besked av oss via den e-postadress du registrerat hos oss. Där får du din matchbiljett och instruktioner om hur du tar dig in till arenan och hur du placerar dig på läktaren. OBS. Biljetterna kommer i första hand levereras som mobilbiljett så kontrollera att ditt mobilnummer är korrekt. 

För att så många seriebiljettsinnehavare som möjligt ska få kunna se en Allsvensk match i år kommer de som tilldelas en biljett till en match bli borttagen från urvalet till nästa match.

FYLL I FORMULÄRET HÄR >>>>

Information utlottning

Utlottning av biljetter till matchen mot Norrköping:
Dragning: 27 oktober
Information till vinnare skickas: 28 oktober

Utlottning av biljetter till matchen mot Helsingborg:
Dragning: 10 november
Information till vinnare skickas: 12 november

Utlottning av biljetter till matchen mot AIK:
Dragning: 24 november
Information till vinnare skickas: 26 november

Informationen skickas till din E-postadress som du har registrerad hos oss.

Följande tre Allsvenska hemmamatcher berörs av beslutet.
IF ELFSBORG – IFK NORRKÖPING
OMGÅNG 26-2020-11-01 14:30

IF ELFSBORG – HELSINGBORGS IF
OMGÅNG 28-2020-11-22 14:30

IF ELFSBORG – AIK
OMGÅNG 30-2020-12-06 14:30

Vid frågor, vänligen kontakta biljetter@elfsborg.se