Ytterligare tre viktiga poäng bärgades i lördagens match mot Falkenbergs FF. I och med segern är gulsvart kvar på en andra plats i Allsvenskan när endast tre omgångar återstår. Nu behöver vi din hjälp att fortsätta att klättra även i Hemmaklubbstabellen. Hela 20 miljoner ska Unibet fördela mellan klubbarna i Allsvenskan och Superettan efter den 9 november. Som ni ser i bilden ovan ligger IF Elfsborg i skrivande stund på en 12e plats i en tabell som ekonomiskt är viktig att klättra i. Sedan i måndags har vi tillsammans hämtat upp sex placeringar – kan vi klättra ytterligare?

Registrera dig och hjälp IF Elfsborg upp i tabellen. (SISTA DAGEN 9 NOVEMBER)
1. Registrera dig hos Unibet
2. Välj IF Elfsborg som din favoritklubb

Idag är sista chansen att registrera IF Elfsborg som ditt favoritlag.
Sprid till nära och kära!

VÄLJ IF ELFSBORG SOM FAVORITKLUBB HÄR