IF Elfsborg bjuder in alla medlemmar till medlemsmöte den 9 december kl. 18.00. Med anledning av rådande pandemin hålls den här gången medlemsmötet digitalt.

(Den här inbjudan har skickats ut till samtliga medlemmar som tidigare registrerat sin e-postadress.) 

Medlemsmötet är en möjlighet för alla medlemmar att lyssna till styrelsens och klubbledningens presentation av läget i förening, ta del av övrig information och ställa frågor. Under mötet lyssnar vi bland annat till Sune Lundqvist och Stefan Andreasson, Ordförande respektive Klubbchef i IF Elfsborg.

Årets medlemsmöte kommer att ske digitalt. För att delta i medlemsmötet krävs det att du föranmäler dig till mötet (senast 4 dec). I formuläret i länken nedan fyller du i namn, medlemsID och e-postadress. När du sedan anmält dig till mötet kommer du att ett par dagar innan mötesdagen få ett mejl med länk till det digitala mötet.

Under mötet kommer det att vara möjligt att ställa frågor – information om hur du går tillväga tas upp under mötet. Har du någon fråga du funderar på redan nu – skicka gärna in den via formuläret när du anmäler dig.

Föranmäl dig till mötet här>>>

Är du osäker på vilket medlemsID du har – kontakta oss på [email protected]

Den här inbjudan har skickats ut till samtliga medlemmar som tidigare registrerat sin e-postadress.