På grund av nuvarande situation har alla gemensamma träningar för damlaget pausas tillsvidare. Nu tränar laget på egen hand inför nästa säsong.
-Efter de senaste restriktionerna bedrivs ingen gemensam verksamhet alls. Inplanerade träningsmatcher har vi skjutit på och laget tränar istället på egen hand, bland annat utifrån de träningsprogram vi jobbade efter i somras, säger huvudtränare Joacim Carlsson.

När och hur träningar och eventuella träningsmatcher kan starta igång igen kommer besked om längre fram efter den 19 november.
-Vi inväntar nya uppdateringar gällande restriktionerna och planerar utifrån det. Förhoppningsvis kan vi hinna starta igång några träningar innan vi går in i juluppehållet. Men det är viktigt att vi jobbar tillsammans nu mot smittspridningen och givetvis följer vi alla de riktlinjer och rekommendationer som kommer från myndigheter och regioner, avslutar Carlsson.