Efter 70 år på samma adress har nu Högbergs Rör i Borås slagit upp portarna till sin nya butik på Sandlidsgatan 1 precis bredvid Hornbach och Granngården. Här samlar de även kontor och lager för sina ca 60 anställda.

-Det känns fantastiskt kul att få jobba i nya lokaler och ha allt samlat på ett och samma ställe säger företagets ägare och VD Lars Högberg.

Högbergs Rör som ingår i Comfortkedjan är Borås äldsta VVS-företag och 2022 fyller de 100 år.

-Det är viktigt för oss att värna om historien i vårt företag menar Lars Högberg som är fjärde generationen ägare i företaget, speciellt nu när vi har lämnat vår gamla adress.

Ett sätt att bevara historien för anställda och besökare är att de har namngivit sina konferensrum till tidigare ägares namn. Tex rummet AXEL där man kan läsa att han föddes 1877 och sedermera kom att grunda bolaget, eller rummet BOSSE, som var tredje generationens ägare till företaget och far till Lars.

Vi på IF Elfsborg vill gratulera till nya fina lokaler och önskar dem stort lycka till i framtiden!