Som medlem tillhör du en exklusiv skara människor som kan säga ”vi” när man pratar om IF Elfsborg. Med ditt digitala medlemskort visar du aktivt både genom ditt ekonomiska stöd och med handling att du är en del av arbetet med att stärka föreningen. Att tillhöra IF Elfsborg är något alla bör vara stolta över och som medlem får du en rad förmåner.

2020 var ett år som präglades av pandemin och dess följdeffekter. Under den tuffa period som föreningen fortfarande går igenom är den stora ökningen av antalet medlemmar något som vi är fantastiskt tacksamma och stolta över. Tack vare kampanjen med budskapet ”varje medlem räknas” har IF Elfsborg vuxit till hela 3342 medlemmar – nytt medlemsrekord!

Förnya ditt medlemskap här

En medlem – en röst

IF Elfsborg bygger på föreningsdemokrati där medlemmarna utgör basen för hela vår verksamhet. Som medlem i IF Elfsborg bjuds du, minst två gånger per år, in till medlemsmöte och årsmöte där du genom din kunskap och erfarenhet via rösträtt på årsmötet kan utveckla och påverka vår förening.

Som medlem 2021 får du:

  • Inbjudan till årsmötet i mars och medlemsmötet i december.
  • Aktuell information via mejl. Uppdatera oss med din aktuella mejladress för att få våra utskick.
  • 10 % på hela IF Elfsborgs souvenirutbud mot uppvisande av medlemskort i någon av Intersports butik i Borås eller på Borås Arena i samband med match.*
  • Förtur att köpa biljetter till speciella matcher.

*OBS! För att ta del av rabatten krävs det att du kan visa giltigt medlemskort vid köp.

Medlemskap för 2021 förnyas samt tecknas på följande sätt:

Via internet
Det allra enklaste är att förnya samt teckna ditt medlemskap via webben. Fyll i webbformuläret HÄR och följ därefter betalningsanvisningarna. Observera att formuläret måste fyllas i både vid förnyelse och vid tecknade av nytt medlemskap.

Bankgiro
Betala in din medlemsavgift på bankgiro 413-3708. (om du saknar OCR-nummer)
Ange att det avser medlem 20xx, ditt namn, adress, mailadress och personnummer (10 siffror) på blanketten. Får de inte plats, maila dina uppgifter till: [email protected]

Ge bort ett medlemskap
Ett medlemskap som gåva är lika mycket en symbolisk handling som en fysisk. Vid födelsedagar har vi grattis-kort som man får ihop med medlemskortet. Kontakta [email protected] för mer info.

Kontakta oss
Om du har några frågor, vänligen kontakta IF Elfsborg på:
Telefon 033 – 13 91 91 alternativt [email protected]