Under måndagskvällen var IF Elfsborgs damlag igång igen med träning efter ett längre uppehåll från gemensamma träningar efter seriespelet. Gårdagens träning som genomfördes under ordnade former utifrån rådande restriktioner hölls utomhus vilket kommande försäsongsträningar kommer att göra. Laget tränar nu 3-4 gånger i veckan för att ladda upp inför kommande DM-matcher. Tre matcher är idag planerade – det återstår dock att se om matcherna, i och med pandemin, kommer att spelas som planerat. IFE återkommer med uppdatering.

Se bildspelet i artikeln

Försäsongsträningar

Måndagar 19:oo – 20:30
Borås Arena

Tisdagar 19:00 – 20.30
Borås Arena

Torsdagar 19:00 – 20.30
Borås Arena

Lördagar 
Varierande

DM-matcher (I och med pandemin kan tider förändras)

7/3 IF Elfsborg – Hemsjö IF 17.00 Ryda Fotbollshall

14/3 Trollhättans IF – IF Elfsborg 17.00

20/3 Södra Härene IF – IF Elfsborg 12.15