IF Elfsborg lanserar app för partnernätverket

Publicerad: 2021-01-19 13:13

IF Elfsborg har skrivit ett samarbetsavtal med bolaget Never Offside och deras Nätverks- och Kommunikationsverktyg Score med syftet att öka affärsnyttan för våra partners. De nya förutsättningar som Pandemin har fört med sig under innevarande säsong gjorde beslutet att göra en investering för våra partners lätt. 

-Det här är ett steg i rätt riktning för att ytterligare öka affärsnyttan för våra partners, bibehålla och stärka nätverket mellan alla fysiska aktiviteter och samtidigt göra vår kommunikation än mer tydlig och riktad, säger Klubbchef Stefan Andreasson.

Never Offside, bolaget som utvecklat Score ser fram emot samarbetet. Bolaget som består av personer med bakgrund från IT- och Sporträttighetsbranschen arbetar idag med ett flertal klubbar i de största svenska ligorna.

-Vi är jätteglada för förtroendet ifrån Elfsborg, som har ett starkt varumärke och ett av idrottssveriges starkaste partnernätverk och vi ser verkligen fram emot att få utveckla klubbens erbjudande och kommunikation också på det kommersiella planet. Effekterna av Corona har tydliggjort hur viktigt det är för rättighetsinnehavare att skapa värden för sina partners utöver de som hemmamatcherna genererar. Vi är glada att allt fler klubbar, likt Elfsborg, nu tar initiativ för att göra det, säger Christer Haglund som är VD och en av grundarna av Never Offside.

Appen kommer att introduceras för partners i februari och därefter sätter arbetet igång för att alla partners skall ha sin information och erbjudanden klara på så kort tid som möjligt.

-Nätverksappen kommer alla våra partners ha tillgång till. Det är en app där våra partners kan knyta kontakter med varandra, få de senaste nyheterna från IF Elfsborg samtidigt som de har chansen att kunna marknadsföra egna erbjudanden för alla samarbetspartners, säger försäljningsansvarig Johan Sjöberg.

Kontakter:
Johan Sjöberg, Försäljningsansvarig. johan.sjoberg@elfsborg.se

Stefan Andreasson, Klubbchef. stefan.andreasson@elfsborg.se

Jeanette Linusson, Marknadskoordinator. jeanette.linusson@elfsborg.se

Huvudpartners Officiella sportleverantörer