Vi säger varmt välkommen tillbaka till Stefan Ishizaki – som från och med januari förstärker IF Elfsborgs försäljning- och marknadsavdelning.

Lite mer än ett år har gått sedan Stefan Ishizaki lade skorna på hyllan och avslutade en fantastisk karriär i IF Elfsborg. Två SM–guld och flera framgångsrika år i Europa är några av alla minnen vi har av honom i den gulsvarta tröjan. Det senaste året har vi sett honom i Discoverys Allsvenska- och superettansändningar som expertkommentator, han har också arbetat med marknadsfrågor på den lokala radiokanalen Puls FM. Nu tar han steget till IF Elfsborg och kommer att på heltid arbeta på föreningens försäljning- och marknadsavdelning.

–Det är skönt att vara tillbaka och kul att redan vara igång – jag har saknat föreningslivet och tillhörigheten till IF Elfsborg, säger Stefan Ishizaki.

Intresset att arbeta på kansliet har funnits där en längre tid. Att komma tillbaka till Borås och hemmaplan och arbeta i föreningen han känner oerhört starkt för, betyder mycket, både för honom själv och sin familj. I början av veckan flyttade Stefan in på kansliet i sitt nya kontor. Nu ser han framemot en spännande framtid framöver.

–Det är mycket spännande som händer i föreningen just nu. Både sportsligt, i föreningen i stort, och inte minst i vårt partnernätverk. Vi ser nya uppdaterade partnerytor på Borås Arena, bland annat är ju en ny business Lounge och pub nu på plats. Det ska bli otroligt rolig att få ta emot partners här i år, säger Stefan.

–Under alla mina fina år som fotbollsspelare här i Elfsborg har jag hunnit med att skapa en nära kontakt med flera av våra partners. Den kontakten är jag säker på kommer att bli mycket mer spännande och intressant nu när man får se mer ingående vad alla företag gör. Nu finns också mer tid till samtal för att kunna skapa förutsättningar för bra möten och nätverkande. Jag har även det senaste året samlat på mig en hel del erfarenheter på Discovery och Puls FM – erfarenheter jag tror kommer att hjälpa mig i den här rollen, säger han.

–Det känns oerhört bra att presentera Stefan som ny medarbetare i vår försäljningsorganisation. Stefan är en mycket driven och ambitiös person med Elfsborgshjärta och som vi tror kommer att passa bra i den här rollen. Stefan kommer att arbeta med försäljning samt fortsätta att utveckla vårt partnernätverk till att vara bland de mest intressanta i Västsverige. Med Stefan på plats känner vi oss nu rustade för att serva våra samarbetspartners på bästa allra bästa sätt, säger Klubbchef Stefan Andreasson.