Inför den avslutande tredje omgången av Svenska cupens gruppspel väntar tabelltrean Falkenbergs FF som motståndare på ett vårigt Borås Arena. En match där mycket står på spel för både IF Elfsborg och Falkenbergs FF, då båda lagen kan gå vidare ur gruppen. Detta beroende på hur resultatet i matchen mellan tabellettan Degerfors IF och Utsiktens BK slutar.

Förutsättningarna inför matchen: För att Elfsborg ska kunna gå vidare ur gruppen till en kvartsfinal så krävs en vinst mot Falkenberg samt att Elfsborg går om Degerfors i målskillnad. Då båda lagen kommer stå på samma poäng vid en isåfall vinst för Elfsborg och en förlust för Degerfors. Vid oavgjort i matchen mellan IF Elfsborg och Falkenbergs FF går Degerfors IF vidare till kvartsfinal.

SVENSKA CUPEN, OMG 3

IF Elfsborg – Falkenbergs FF
Borås Arena, 6 Mars, 15:00
Matchen sänds på CMORE

TRUPPEN

Målvakter: Tim Rönning, Mathias Dyngeland
Försvarare: Johan Larsson, Christopher McVey, Joseph Stanley Okumu, Gustav Broman, Simon Strand
Mittfältare: Frederik Holst, André Rømer, Kevin Holmén, Simon Olsson, Robert Gojani, Noah Söderberg, Jacob Ondrejka
Anfallare: Rasmus Alm, Jeppe Okkels, Marokhy Ndione, Jack-Cooper Love, Ahmed Qasem, Prince Isaac Kouame

Frånvaro (skada/rehab/sjukdom/avstängning):
Per Frick (Känning i låret), Samuel Holmén (Känning i rygg), Alexander Bernhardsson (Tränar fullt, ej matchklar), Oliver Zandén (Tränar fullt, ej matchklar), Leo Väisänen (Tränar fullt, ej matchklar), Maudo Jarjue (Ej spelklar).