210310 Syskonen Johan och Ellen Larsson presenterades som lagkaptener i representationslagen för 2021 under IF Elfsborgs årsmöte den 10 mars 2021 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / JJ0071

IF Elfsborg presenterar dam-och herrlagets nya lagkaptener

Publicerad: 2021-03-11 17:42

Efter gårdagens digitala årsmöte och för de deltagare som dröjde sig kvar presenterades dam- och herrlagets nya lagkaptener inför säsongen 2021 .

Det blir syskonen Ellen och Johan Larsson som tar över kaptensbindeln för respektive dam-och herrlag. De båda ytterbackarna ser uppdraget som en stor ära och är laddade inför den kommande säsongen.

-Det är en superära, det är det verkligen. Jag har burit kaptensbindeln ett par matcher nu, därför känns det stort att få förtroendet på det här sättet, säger Johan som åter är kapten i IF Elfsborg efter säsongen 2014.

-Det är häftigt och en stor ära för mig. Givetvis är det speciellt att jag och min bror bär kaptensbindeln för våra respektive lag i samma förening.  Nu ser vi framemot en bra säsong när väl serien rullar igång, säger Ellen.

 

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer