På tisdagseftermiddagen väntar säsongens andra tävlingsmatch i U21 Allsvenskan då IFK Göteborg gästar Borås. 

Den första omgången av U21 Allsvenskan mot IFK Göteborg skulle spelats för en tid sedan, men blev framflyttad. Under tisdagseftermiddagen är det dock dags att ställa upp sig för match när IFK Göteborg gästar Borås.
– Det är alltid speciellt att möta Blåvitt när man spelar i IF Elfsborg, oavsett vilket lag åldersmässigt man tillhör. Det ger lite extra anspänning och är en prestigefylld match, det är svårt att ta bort, säger Emir Bajrami.

Truppen som är uttagen är följande: 

Simon Andersson, Max Helge, Christopher Mc Vey, Gustav Broman, Oliver Zandén, Kevin Holmén, Noah Söderberg, Jacob Ondrejka, Ahmed Qasem, Besfort Zeneli, Jack Cooper Love, Teodor Svensson, Otto Gustafsson, Filip Gustafsson, Otto Vallentin, Theo Lind