IF Elfsborg är inne i de allra sista förberedelserna inför säsongen då den Allsvenska premiären är inte längre än ett par dagar bort. Under fredagen väntar Allsvenskt genrep hemma mot nykomlingen Halmstads BK – ett viktigt och avslutande test inför den stundande premiärveckan. Till fredagens match har manager Jimmy Thelin tagit ut en trupp på 21 spelare där bland annat mittbackarna Joseph Okumu och Maudo Jarjué återfinns efter skada och landslagsuppdrag samt Per Frick som under en tid rehabat.

TRÄNINGSMATCH
IF Elfsborg – Halmstads BK
Borås Arena, 2 april, 14.00
Matchen sänds på Discovery+ Sport

TRUPPEN

Målvakter: Mathias Dyngeland, Simon Andersson
Försvarare:
Johan Larsson, Christopher McVey, Maudo Jarjué, Joseph Okumu, Gustav Broman, Simon Strand,  Oliver Zandén.
Mittfältare: André Rømer, Samuel Holmén, Kevin Holmén, Robert Gojani, Frederik Holst, Noah Söderberg, Jacob Ondrejka, Ahmed Qasem.
Anfallare: Alexander Bernhardsson, Jeppe Okkels, Rasmus Alm, Per Frick.

Frånvaro (skada/rehab/sjukdom/avstängning):
Tim Rönning (Rehab, knä), Jack Cooper Love (Rehab, lår), Simon Olsson (Rehab efter operation), Leo Väisänen (Fot, Ej matchklar),  Prince Isaac Kouame (Rehab ,ländrygg), Marokhy Ndione (Överbelastning)