Under onsdagen hölls den årliga Allsvenska kickoffen – den här gången digitalt, live från Borås Arena. Uppemot 100 Elfsborgspartners deltog under en lunch med intervjuer och trevliga samtal om säsongen och den stundande premiären.

Till kickoffen hade samtliga IF Elfsborgs partners fått erbjudande om hemleverans av lunch. I elbilar från Volkswagen tillsammans med vår huvudpartner Toveks Bil körde under förmiddagen Elfsborgspersonal ut lunchsallader till våra partners. De goda lunchsalladerna kom från vår partner ICA City Knalleland.

Stefan Ishizaki och Stefan Andreasson höll i kickofflunchen där både Rasmus Alm och Alexander Bernhardsson var inbjudna och fick frågor om premiären, kommande säsongen och europaspelet. Sedan gästade manager Jimmy Thelin studion som fick svara på frågor både från Stefan & Stefan men också från våra partners digitalt via Zoom.

-Vi är jätteglada att så många deltog idag och förhoppningsvis fick sig en bra uppladdning och de senaste nyheterna inför säsongen. Ett extra stort tack till våra partners Toveks Bil, ICA City Knalleland och Musiklagret, säger Jeanette Linusson, marknadskoordinator IF Elfsborg.

Se bilder från kickoffen och utkörningen av luncher till våra partners i bildspelet ovan.