IF Elfsborg åker till Hisingen för match mot BK Häcken i U21 Allsvenskan – här är truppen som åker till Göteborg. 

Det väntas strålande förutsättningar när IF Elfsborg åker till Hisingen för match mot BK Häcken på tisdagseftermiddagen. U21 Allsvenskan går in i sin fjärde match för Elfsborgs del, men bara andra match för hemmalaget BK Häcken. Elfsborg har med sig en 18-mannatrupp där tio spelare är från A-laget, då kravet är att majoriteten av spelarna ska vara A-lagsspelare.

Följande spelare är uttagna:

Mathias Dyngeland (mv), Simon Andersson (mv), Gustav Broman, Christopher Mc Vey, Oliver Zandén, Johannes Abdulahad, Teodor Svensson, Stefan Ceganjac, Kevin Holmén, Noah Söderberg, Filip Persson, Filip Gustafsson, Besfort Zeneli, Otto Vallentin, Theo Lind, Jack Cooper Love, Ahmed Qasem, Jacob Onredjka

Matchen startar klockan 17.00 på Bravida Arena.