Pandemin sätter sina spår och innebär utmaningar i att vara Elfsborgssupporter. För första gången i våra liv finns just nu inte möjligheten att vara på läktarplats när ”di gule” spelar boll. I 30 år har Guliganerna funnits för att representera föreningen och staden. 

Emelie Hultin ordförande, berättar varför det är extra viktigt med 30-årsfirandet!
Vi längtar tillbaka till arenorna där vi hör hemma. Vi kan inte säga när det blir eller i vilken omfattning. Men det vi alla kan påverka här och nu är att Guliganerna som förening står starkt rustade under vårt 30-årsfirande och den dagen vi fullt ut är tillbaka.

– Med ett stort medlemsantal i ryggen ges ekonomiska möjligheter och en styrka att driva viktiga frågor som rör IF Elfsborg och vår supporterkultur. Vårt första delmål i kampanjen var 500 medlemmar, alla medlemmar får medlemskort samt vår medlemstidning Gula Sidorna samt att de 500 första medlemmar får en exklusiv medlemspin (detta skickas ut i mitten av maj).

– Under fredagen passerade vi 500 medlemmar så då har vi satt ihop ett nytt mål på 600 medlemmar. Som flest har Guliganerna varit över 1200 medlemmar, så vi vet att det finns potential där ute.

En hyllning till Borås 400 år!

Trettio år av villkorslöst stöd, resor runt om i landet, tifon, uppladdningar och guldfiranden.
Under året väljer Guliganerna samtidigt att viga en stor del av firandet till vår stad, Borås, som fyller 400 år. Under söndagen 25 april presenterades årets jubileumsemblem som utgörs av ett Boråsinspirerat frimärke illustrerat med en Guliganerna-stämpel på. Den första i raden av en rad punkter som knyter an till Borås under jubileumsåret.

Vår stad och vår förening hör ihop – vi kommer alltid att vara stämplade i Borås!

För att fira Guliganernas 30-års jubileum – BLI MEDLEM.

http://guliganerna.se/foreningen/bli-medlem/

30.guliganerna.se