I helgens tävling blev Göran & Charlie lyckliga vinnare till Rasmus Alm och Simon Strands matchtröjor. Till nästa hemmamatch drar vi igång en ny omgång!

Var med och tävla om signerade matchtröjor genom att köpa din/dina fiktiva hemmabiljetter – samtidigt som du ger ett viktigt stöd till IF Elfsborg.

Var med och Tävla!

  1. Swisha 50 kr eller valfri summa till nummer 123 06 10 584. Swishar du fler gånger har du större chans att vinna.
  2.  Skriv i meddelandefältet i Swishfunktionen, vilken matchminut du tror första Elfsborgsmålet mot Halmstads BK den 17 maj görs i, tillsammans med din mejladress. Ett svar per swishad hemmabiljett.
  3. Du är nu med i utlottningen av Tim Rönning och Leo Väisänens signerade och använda matchtröjor från 2020.
  4. De som gissat rätt eller närmast matchminuten koras som vinnare och kontaktas via mejl senast tre dagar efter matchen. Är det fler som har svarat rätt – lottas vinnaren fram.

Denna veckas tävling avslutas 17 maj kl. 18:30

Varje fiktiv hemmabiljett kostar 50 kr. Du kan swisha valfritt belopp till nummer: 123 06 10 584
___________

Inför kommande hemmamatcher påbörjas en ny tävling med nya matchtröjor att vinna. Du är med och tävlar genom att köpa din/dina hemmabiljetter.
Hemmabiljetten är en ekonomisk gåva till IF Elfsborg för att kompensera inkomstbortfall när föreningen tvingas att spela utan publik under coronapandemin. Har du möjlighet att bidra med 50 kr eller mer är vi oerhört tacksamma.

Tidigare vinnare
8 maj IF Elfsborg – Kalmar FF
Vinst: Simon Strand och Rasmus Alms signerade matchtröjor från 2020
Vinnare: Charlie och Göran