Det väntar bortamatch i U21 Allsvenskan Mellersta när IF Elfsborg tar bussen västerut mot Göteborg. Örgryte står för motståndet på en soldränkt ÖIS-gård.

I en mycket haltande tabell åker IF Elfsborg på tisdagen mot Göteborg och bortamatch mot Örgryte i den för Elfsborg sista omgången. Gulsvart är det enda lag som spelat sju matcher och då man för en dryg vecka sedan beslutade att krympa serien till en enkelserie, innebär det med andra ord att detta är den sista omgången i grundserien. Elfsborg har tagit fem vinster och förlorat två matcher, vilket ger 15 poäng inför sista matchen. Laget kan nu bara fokusera på att ta så många poäng som möjligt i denna, och därefter invänta övriga resultat och matcher för att se om det räcker till ett slutspel.

Matchen startar klockan 17.00 på ÖIS-gården. Följande trupp är uttagen:

Carl Josefsson (mv), Ludvig Målberg (mv), Stefan Ceganjac, Amer Jusic, Johannes Abdulahad, Filip Gustafsson, Otto Vallentin, Besfort Zeneli, Awil Hassan, Kevin Strand, Theo Lind, Filip Person, Mattias Mannerstål, Isaac Antonsson, Jack Cooper Love, Noah Söderberg, Zakkar Alissa, Gustav Broman.