IF Elfsborgs populära sommarläger blir av som planerat! Med glädje kan vi i juni och juli ännu en gång välkomna killar och tjejer från hela landet att besöka en av Sveriges ledande föreningar för talangutveckling.

Efter tät dialog med Borås Stad, Västra Götalandsregionen, IF Elfsborgs läkare och smittskyddsläkare i vårt närområde kan vi nu ge klartecken för att genomföra vårt populära sommarläger.  Föreningen har utvärderat dagens restriktioner och rekommendationer och kommer att vidta alla åtgärder som krävs för att genomföra ett smittsäkert sommarläger. Nu ser vi framemot att kunna välkomna deltagare från Sveriges alla hörn – vi ses i sommar!

Camp Elfsborg Fotbollsskola

En återkommande höjdpunkt varje sommar är Camp Elfsborg Fotbollsskola för både killar och tjejer. Precis som tidigare år kommer vi arrangera övernattningsläger för spelare som är 10-14 år. År 2021 kommer vi även arrangera en tredje vecka i form av dagläger, för spelare 7-9 år. Oavsett vilken klubb du tillhör är du välkommen att delta! Allt under förutsättningen att läger får genomföras.

Lägerveckor:
Vecka 1:
20 juni–24 juni (10-14 år, övernattningsläger)
Vecka 2: 28 juni–2 juli (10-14 år, övernattningsläger)
Vecka 3: 5 juli–7 juli (7-9 år, dagläger)
Sista anmälningsdag: 10:e juni (Det går fortfarande att anmäla sig) Mer information om lägret och anmälan hittar du HÄR

Vid frågor
Kontakta Jakob Franzén: [email protected]

Mer information om lägret och anmälan hittar du HÄR