210610 Elfsborgs Maja Wrångemyr under träningsmatchen i fotboll mellan Södra ving och Elfsborg den 10 juni 2021 i Hökerum. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / JJ0096

Seriepremiär damlag 29 juni – med 500 åskådare

Publicerad: 2021-06-17 10:37, Uppdaterad 2021-06-17 10:40

Den 29 juni spelar damlaget en efterlängtad premiärmatch i seriespelet i Division 3. Det blir också IF Elfsborgs första match med en större publik sedan mycket lång tid tillbaka. 

Damlaget gör just nu allt för att göra sig redo inför seriepremiären den 29 juni. Under de senaste veckorna har laget spelat flera träningsmatcher och kommer innan seriepremiären att hinna med ytterligare två träningsmatcher. Nu på lördag 19 juni kl. 18:00 möter man Vänersborgs IF på Borås Arena och torsdagen den 24 juni kl. 18:00 på Borås Arena möter möter laget BK Häcken.

Seriepremiär

IF Elfsborg – Brämhults IK
29 juni kl. 18:00
Borås Arena

Publik

I och med att matchen spelas i juni tillåts 500 åskådare – och vi hoppas självklart att fylla dessa platser för att tillsammans skapa en härlig inramning och en mäktig stämning runt premiären. Platserna är just nu endast tillgängliga för seriebiljettsinnehavare. I och med att vi är fler än 500 seriebiljettsinnehavare och att intresset är stort kommer vi nästa vecka (v.25) att skicka ut ett formulär till samtliga som köpt seriebiljett för året. I formuläret får du svara på om du har tänkt att gå på damlagets premiärmatch den 29 juni. Om intresset överstiger publiktaket om 500 personer kommer vi att lotta ut platserna bland våra seriebiljettsinnehavare som planerar att gå på matchen. Mer information om detta skickas ut v.25.

Om eventuella platser finns kvar efter att våra seriebiljettsinnehavare tillfrågats kommer lösbiljetter att släppas. Följ oss i våra kanaler för information om ett eventuellt släpp av lösbiljetter. 

Seriebiljett 2021 går fortfarande att köpa

Till måndagen den 21 juni kl. 12:00 går det att köpa seriebiljett 2021 med matchbiljett till Q2 och Q3 i Europa. Här köper du din seriebiljett (LÄNK)

Betala direkt eller delbetala
Du väljer själv hur du vill betala. Antingen via kredit/betalkort, Swish, Internetbank, presentkort eller via Klarna som även erbjuder delbetalning. Enklaste och billigaste sättet att köpa din seriebiljett är via vår biljettshop på webben

Din biljett
Du kommer att få din biljett levererad via E-post. Detta innebär att efter det att du köpt din biljett kommer den att skickas till dig som en PDF via E-post, du kan välja att skriva ut den eller att ha den som mobilbiljett i din telefon.

Vid eventuella frågor, kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig till rätta.

KÖP DIN SERIEBILJETT 2021 HÄR>>>

Din seriebiljett 2021 innehåller följande

• *25% i vår souvenirshop på Intersport. Från 17 juni – 17 juli (Köp i fysisk butik – uppvisning av din seriebiljett) (Endast ett köptillfälle).
• *Matchbiljett till kvalmatcherna (Q2 och Q3) i Europa
• *Du är med i utlottningen av biljetter till Elfsborgsgalan 2021
• Samtliga hemmamatcher på Borås Arena för herrarna (Se spelschemat här)
• Samtliga hemmamatcher på Borås Arena för damerna (Se spelschemat här)
• Förtur till matcherna i Europa (matchbiljett till Q2 och Q3 ingår)
• Möjlighet att skicka vidare din biljett om du inte kan gå
• Erbjudanden från IF Elfsborgs samarbetspartner

*Dessa erbjudanden gäller endast om du betalat för samtliga matcher och inte begärt återbetalning av din Seriebiljett.

Med reservation för att nuvarande planer för publikrestriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar förändras.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer