Nu öppnar vi Elfsborgsläktaren!

Publicerad: 2021-09-02 10:06

Glädjande nyheter för vår ståplatspublik! Efter ett längre tids underhållsarbete med förstärkning och renovering av Elfsborgsläktaren är den nu redo att användas. Nästa match med publik på ståplats blir den 13 september när vi gästas av BK Häcken.

Den provisoriska ’Sjungande läktaren’ på Ålgårdsläktaren flyttas tillbaka till Elfsborgsläktaren. Även Knallelandsläktaren kommer att återöppnas (22/9) och från och med nästa match (13/9) är bortasupportrar välkomna till Borås Arena.

Förändringarna innebär att publikkapaciteten kommer att höjas från 3000 till ca 5000 när både Elfsborgsläktaren och Knallelandsläktaren öppnas.

-Återöppningen av ståplats gör att vi nu än mer tydligt kan dela in publiken i olika sektioner. Vi kommer snart att kunna nyttja Borås Arenas samtliga ytor vilket gör att vi kan sprida ut vår publik med smittsäkert avstånd på fler ytor. Detta gör att publikkapaciteten på Borås Arena också ökar, säger Jonas Kallin säkerhetsansvarig.

• Fredag 3/9 kl. 09.00 släpper vi ett biljettpaket till våra kommande matcher mot BK Häcken, Malmö FF och IFK Göteborg. Biljettpaketet släpps här på elfsborg.se.

• Eventuella kvarvarande lösbiljetter till matchen mot BK Häcken släpps den 10 september. Lösbiljettsläpp till matcherna mot Malmö FF och IFK Göteborg återkommer vi om.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer