Thelin och Bernhardsson nominerade till priser

Publicerad: 2021-09-03 12:52

0-3 senast mot Kalmar FF gör att IF Elfsborg nu inte har en enda förlust i allsvenskan på de senaste nio matcherna. Sju av matcherna är segrar.

Det är en av anledningarna till att manager Jimmy Thelin nu har nominerats till månades tränare. Dessutom är Alexander Bernhardsson nominerad till månadens spelare efter att nu ha gjort mål i tre allsvenska matcher i rad. Var med och rösta fram Jimmy och Alexander i länken nedan.

Nominering, Jimmy Thelin, IF Elfsborg
Lite i skuggan av de andra lagen hänger IF Elfsborg med i toppen. Jimmy Thelin har fått fart på Alexander Bernhardsson och hela sitt gulsvarta gäng. Månaden inleddes med 3–0 mot Degerfors, följdes upp av bortaseger mot Hammarby, kryss i hemmamötet med Bajen innan den avslutades med en säker seger i Kalmar.

Nominering, Alexander Bernhardsson, IF Elfsborg
Ett hektiskt spelschema har inte hindrat Elfsborg från att haka på i toppen av Allsvenskan. Tre segrar och en oavgjord, trots ytterligare fyra europakvalmatcher under augusti är ett starkt facit. Alexander Bernhardsson har snurrat fram likt en virvelvind, gjort mål i tre raka matcher och blivit en essentiell del i det gulsvarta lag som jagar förstaplatsen.

VAR MED OCH RÖSTA HÄR

Läs mer om priset här

Huvudpartners Officiella sportleverantörer