210808 Elfsborgs spelare jublar med supportrar efter fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och Degerfors den 8 augusti 2021 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / JJ0104

Nya medlemmar i Guliganerna bjuds på matchbiljett!

Publicerad: 2021-09-06 10:48

Passa på – bli medlem i Guliganerna och få matchbiljett i klacken!

Guliganerna har passerat 600 medlemmar för 2021 och den starka tillströmningen är en tydlig indikator på att intresset är stort för att vara en del av IF Elfsborgs aktiva supporterkultur. Vi vet att det finns många fler som funderar på att ta steget till att bli medlemmar i Guliganerna och därför kan IF Elfsborg tillsammans med Guliganerna nu presentera ett kanonerbjudande.

Inför matchen mot BK Häcken 13e september kör Guliganerna en medlemsdrive. För varje nytecknat medlemskap i Guliganerna bjuds det på en matchbiljett i klacken. Passa på att bli medlem i Guliganerna för resten av 2021 och bidra samtidigt till att Guliganerna blir än fler sjungande när de återvänder till Elfsborgsläktaren mot BK Häcken. Fixa medlemskapet själv, tipsa en polare eller värva en familjemedlem.

Bli medlem i Guliganerna här >>>

Vid tecknat medlemsskap får du biljetten utskickad via sms under veckan.

Guliganerna anordnar resa till bortamatchen mot Mjällby

Söndagen den 26 september anordnar Guliganerna gemensam bussresa till bortamatchen mot Mjällby AIF. Avfärd kl. 10.00.

Läs mer här >>>

Huvudpartners Officiella sportleverantörer