Nu finns lösbiljetter till vår kommande match mot BK Häcken att köpa. Biljetterna köps via länken nedan. Från och med den 15 september kommer vi att öppna kansliet för biljettförsäljning. Se öppettider nedan.

KÖP BILJETTER  IF ELFSBORG – BK HÄCKEN HÄR>>>

Datum för kommande biljettsläpp

IF Elfsborg – Malmö FF 22/9 kl. 19:00 (BILJETTSLÄPP TISDAG 14/9 KL. 09:00)

IF Elfsborg – IFK Göteborg 1/10 kl. 19:00 (BILJETTSLÄPP TISDAG 14/9 KL. 09:00)

Öppettider biljettshop (IF Elfsborgs kansli)

Från och med den 15 september

Måndagar och onsdagar
13:00 – 17:00
Ej matchdagar.

Information till seriebiljettsinnehavare.

Kommande tre allsvenska matcher har seriebiljettsinnehavare blivit tilldelade sina platser. Först efter matchen mot IFK Göteborg den 1 okt kommer seriebiljettsinnehavare bli placerade på den plats/stol som köpts för året. Anledningen är att platserna är bokade och biljetterna redan utskickade till evenemanget den 1 oktober. 


Borås Arena har efter öppnandet av Elfsborgsläktaren och Knallelandsläktaren en publikkapacitet på max 5000 åskådare. Då vårt biljettsystem automatiskt räknar ut -säkert smittavstånd mellan varje sällskap (max 8 personer)- kan publikkapaciteten bli lägre än 5000. Då ett sällskap om åtta personer kräver samma avstånd som ett sällskap om två personer.

Biljettförsäljningen just nu. På gröna och orangea ytor finns biljetter kvar.