IF Elfsborg och Oliver Zandén är överens om en kontraktsförlängning som sträcker sig över säsongen 2024. 

Efter flera fina år i IF Elfsborgs ungdomsverksamhet flyttades vänsterbacken Oliver Zandén upp till a-laget till säsongen 2021. Efter snart ett år med fortsatt utveckling och viktig erfarenhet i a-laget förlängs nu hans kontrakt.

-Det känns jättekul – bara positiva känslor just nu. Man varit här ett tag i Elfsborg, kom upp till a-laget inför säsongen och det har känts bra hela året tycker jag. Jättekul att de tror på mig och vill förlänga, säger Oliver Zandén.

-Jag kom upp i vintras. Fick spela en hel del träningsmatcher inför säsongen och allt har flutit på den dess. Hela laget har växt under året och det har varit hård konkurrens vilket är bra. Det gäller för mig att bara se, lära och utvecklas. Jobba på hårt och när chansen dyker upp vara redo, fortsätter han.

-Oliver är en mycket stark en- mot en spelare och som passar bra in i vårt sätt att spela. Hans karaktär matchar vår identitet och hans driv gör att han tar kliv och utvecklas hela tiden, säger manager Jimmy Thelin.

-Oliver är en spelare som gjort starkt intryck under sitt första år i vår A-trupp. Att vi redan nu enas om ett längre avtal känns bra och självklart då Oliver har en fin karriär framför sig, säger klubbchef Stefan Andreasson.